Ga naar de inhoud

Get Inspired

Tijdens de Kamer van Koophandel Get Inspired serie is het thema op 16 januari 2013 Food. Dit keer in samenwerking met BDO Accountants en Adviseurs te Utrecht.

Get Inspired Food

Een onderwerp dat niet alleen passend is om een visie op geven, maar ook nog eens goed gekoppeld kan worden aan de dagelijkse invloeden en de vraagstukken die te maken hebben met het ondernemen binnen de food branche. Vraagstukken die opgelost kunnen worden door middel van “co-creatie”……

Het thema: Food branche overleeft alleen met co-creatie! 

Want als ondernemers dienen we te overleven in tijden van schaarste, verandering van behoeften en overcapaciteit en flexibiliteit van productie capaciteit.

Co-creatie in de food

De vraagstukken waar je over na kunt denken zijn:

  • Wat gaat de War on Talent in 2020 betekenen voor de foodbranche en hoe lossen we dit samen op?
  • De consument wordt kritischer op afkomst van producten, zowel in productieproces als duidelijkheid bij fouten. Hoe ga je samen met de consument wens en productie afstemmen?
  • Door de grote veranderingen (denk aan opschuiven van restaurant naar catering en slager naar traiteur) zijn er veel productiemiddelen in overschot of staan leeg? Hoe samen te werken en slimmer te werken zodat er flexibeler gewerkt kan worden?

Kortom veel vraagstukken die we tijdens de thema avond voorbij zullen laten komen. Kijk na 16 januari 2013 voor de uitkomsten die in de actieve werk sessie tot stand komen.

Get Inspired

Get Inspired is een reeks van bijeenkomsten verspreid over 2012 waarbij alles draait om het opdoen van nieuwe inspiratie. Wij dagen ondernemers in het MKB uit anders na te denken over actuele trends en om ervaringen uit te wisselen. Koplopers en adviseurs helpen bij de nodige inspiratie voor nieuwe ontwikkelingen, zoals het optimaal benutten van internet, het nieuwe werken of het succesvol ontwikkelen van een app.

  • De KvK inspireert ondernemers. Verwacht dus naast presentaties ook interactie.
  • Ontdek de nieuwste trends en leer van andere ondernemers.
  • Deel uw ideeën en voorbeelden met andere bedrijven. Uw inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Een impressie is te vinden via youtube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *