Ga naar de inhoud

90 dagen challenge – 90

Waarom een 90 dagen challenge? Afgelopen week mocht ik 7 talenten begeleiden tijdens InFlow 2018. Een empowerment week waarin jonge medewerkers van Mise en Place zich een week lang bezig houden met persoonlijke ontwikkeling en groei. Als coach mocht ik deze mensen reflecteren op hetgeen er bij ze naar boven kwam als idee, visie of doel. Een programma dat uitgevoerd wordt door Q-staff.

Het leverde mooie gesprekken, interessante dialogen en vooral fijne mensen die dichterbij hun eigen kracht zijn gekomen. En dat is waardevol, leerzaam en leuk. Vooral omdat het jonge mensen zijn die nu aan het begin van werkzame leven staan. Ze hebben een sterke visie op hetgeen ze willen en kunnen.

90 dagen challenge

Zelf vind ik je als trainer en begeleider de walk-the-talk dient te voeren. Pas als je zelf ook iets voorneemt en zorgt dat het beklijft dan kom je tot veranderend gedrag. Dus heb ik zelf ook twee voornemens (eigenlijk drie, maar de laatste is er eentje voor mezelf):

  • 90 dagen lang een blog schrijven met als inhoud: “delen met anderen en mooie verbindingen te maken”;
  • Elke dag bij iemand of een organisatie 1% groei bewerkstelligen;

Ik geloof er namelijk in dat als ik deze twee zaken doe, ik groei en ontwikkeling bij mens en organisatie kan bewerkstelligen. Tijd dus voor de eerste stap.

Challenge day 90

Inderdaad ik ga aftellen in plaats van optellen. Terug naar 0. Dag 90 betekent het schrijven van deze blog. Daarnaast heb ik de evaluatie van InFlow geschreven. Hiermee kunnen we volgende edities nog beter, mooier en intensiever maken. Tijd dus voor ontwikkeling genomen en even stilstaan bij hetgeen beter kan. Zodat we de waan van de dag af ten toe even van ons af weten te houden.

Tot slot wil ik mijn coaching groep van InFlow bedanken. Dank Jochem, Joost, Merle, Joost, Iman, Tycho en Ruben voor het vertrouwen en sterkte met jullie 90 dagen challenge.