Meteen naar de inhoud

Helpen groeien

Wat zijn de zaken waar je goed in bent? Waar kun je mensen mee helpen om nog beter te worden? 2015 was een jaar van zoeken naar het goede. Dan komen ondernemerschap en delen om te groeien naar voren. Zaken die je graag doorzet. Afgelopen jaar heb ik dan ook twee (jonge) ondernemers mogen helpen. En als je aan mij vraagt wat ik het allerleukste vind om te doen: ondernemers helpen groeien.

Helpen groeien van PalsProductions: Monique Pals

Aan de keukentafel ontstaan de mooiste zaken. Hadden sommige presidenten een Kitchen Cabinet, ik denk dat de keukentafel die we voor PalsProductions met ideeën en kansen (en lekker eten) vol zetten leidt tot de groei van een mooie onderneemster. Zelf beschrijft ze het als volgt in het bericht Capture Great Story en onderstaande Vlog.

Mooi is ook om te zien dat Monique op haar beurt alweer ondernemers aan het helpen is. Met andere woorden jonge mensen helpt met haar expertise en gedrevenheid.

Helpen groeien van Pink Coat: Henriette van Dillen

Eigenlijk iemand die weinig hulp nodig heeft, meer af en toe een andere kijk en waar je ervaring aan toe mag voegen. Zij omschreef het heel mooi in haar eindejaars blog: Thank you, 2015. En een dergelijke quote mogen teruglezen is dan waardevol. Precies waarvoor je het doet.

Helpen groeien: 2016

Mijn voornemen in om in 2016 2 keer zo veel van dergelijke verhalen op te halen. Met andere woorden vier nieuwe helpende handen te mogen uitsteken naar (jonge) ondernemers en de groei in die onderneming te mogen zien opbloeien. Met hier en daar inbreng van ervaring en simpelheid.

Dus welke ondernemer gaat me hier bij helpen?