Meteen naar de inhoud

Trots op partnership

Afgelopen woensdag mocht ik bij de Rabobank Demerrage Ondernemersprijs Zuid Limburg 2011 uitreiking zijn. Op zich een uitreiking waarvan je denkt dat die er vele zijn. Echter voor mij en Staffable een bijzonder moment daar onze vaste ICT partner Compo Software bij de drie genomineerde zat. En ze wonnen! Juist op het gebied van innovatie. En een product / dienst dat samen ontwikkeld is.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Ec4ey2G7aRg[/tube]

De afgelopen jaren hebben we naast de portals voor Staffable ook het inklokken via de tablet ontwikkeld. Een vinding die nu je hem breder laat zien erg interessant blijkt te zijn. Maar vooral ben ik trots op het feit dat je met een goede partner kunt komen tot een grotere synergy. De 1 + 1 = 3 factor. Waar Staffable in 2004 begon met 1 persoon begon Compo Software dat ook. Nu 7 jaar later staan we beide, door die intensieve partnership, op een grotere hoogte. Een goed ICT bedrijf en de beste horeca payroller van Nederland en België, al zeggen we het zelf.

 Wat zijn nu de ingrediënten geweest van de partnership?

Eigenlijk is dat heel simpel, zoals ik al eerder schreef, de drie R’s van Partnership. Namelijk de onderdelen Respect, Ruimte en Reflectie. Juist in de samenwerking met een ICT partner is het noodzakelijk dat je dit in ook houdt. We hebben de werkwijze, die 360 graden anders is dan de onze, volledig gerespecteerd. Dat kan niet anders de cultuur van de bedrijven is volledig anders. Maar ook die van de ondernemers. We hebben elkaar de ruimte gegeven om eigen denkbeelden te ontwikkelen. Het herkauwen van gedachten en ideeën heeft daarmee geleid tot een verbetering van het gezamenlijke resultaat. En natuurlijk hebben we veel gereflecteerd. Niet alleen op hetgeen we produceerde maar ook op de samenwerking in het algemeen. Ik kan wel zeggen dat het dan handig is als je samen de kroeg in kunt en dan tot elkaar komt als mens. Want de menselijke reflectie is de basis.

Daarom ben ik er ook zeer trots op dat we een klein aandeeltje als partner hebben mogen hebben in het winnen van een prijs voor Compo Software. En trotser nog op de toekomst die hiermee voor ons ligt. De partner wordt sterker de dat heeft zeer zeker de weerslag om het bedrijf Staffable Payroll of andere gelieerde bedrijven.